Her kan du lese om tidligere elevers erfaringer med SG-Trafikkskole.

Har du vært elev hos SG-Trafikkskole, og ønsker å legge igjen en tilbakemelding?
I så fall kan du >>trykke HER<< for å skrive i gjesteboka vår!

På forhånd takk :)

Vil STERKT anbefale SG Trafikkskole! Jeg bestod teori og oppkjøring på første forsøk. De har vært veldig flinke til å tilrettelegge kjøretimene slik at jeg ikke fikk mye fravær på skolen. Seriøse og hyggelige.

- Magnus Bjørnstad

SG gjorde kjøreopplæringen til en fin opplevelse. Andreas gir konstruktive tilbakemeldinger. Stort pluss at Eli er så flink til å organisere! Jeg anbefaler gjerne SG til andre.

- Vilde

For en fantastisk kjøreskole SG er, utrolig god koordinering og gjennomøring av plan for opplæring og oppkjøring, fantastisk kunnskapsrik kjørelærer med veldig gode pedagogiske evner (evner å lære bort uten å være belærende) og stor takk til deg Eli - jeg har sagt det før og sier det igjen - du er priceless!!!

Med din evne til å organisere og motivere hele veien - alltid med et smil og mulighetsorientert dialog - nå ligger det på meg med oppkjøring i morgen - dere har vært en glimrende partner for en 40 åring som trenger den magiske "E" bak "B" på førerkortet.

- Thorstein Roxrud

Jeg vil på det varmeste anbefale SG-trafikkskole, her blir man som elev tatt godt vare på og møtt med respekt. Her er det kvalitet er i alle ledd; fra booking til teorikursene, og selvsagt kjøretimene.

En spesiell takk vil jeg rette til min kjørelærer Andreas, en bedre lærer skal man lete lenge etter. Han gir gode og lærerike timer, og motiverer til en trygg kjørestil. Trafikksikkerhet og kompetanse er gjennomgående i undervisningen og man får en grunnleggende og sikker opplæring. Samtidig er Andreas en raus og tålmodig person, og en god samtalepartner. Jeg følte meg alltid 100% trygg i bilen, selv den første tiden når kjøreegenskapene mine ikke var på topp. Jeg gledet meg alltid til kjøretimene med deg Andreas, og du gjorde denne prosessen med å ta sertifikatet til en veldig fin opplevelse. Takk!

Jeg må også rette en stor takk til Eli for fantastisk service når det kommer til alt det praktiske! Jeg opplevde en fleksibilitet og hjelpsomhet utover det normale, noe jeg satt veldig stor pris på!

Å være elev ved SG-trafikkskole har vært en god opplevelse fra start til slutt, og jeg kommer til å savne timene der.

Vi sees til hengerlappen ;)

- Ragnhild Lien

Jeg vil sende en hilsen til SG Trafikkskole, og spesielt til Svein.
Tusen takk for generøsiteten og hjelpen til å ta lappen.

Jeg er veldig takknemlig for at du tok behovene mine på alvor og var tålmodig, da jeg var veldig redd for å kjøre bil.
Jeg synes det var godt fokus på det pedagogiske ved kjøringen, for eksempel da vi stoppet opp underveis under kjøretimen og kunne reflektere over hva som skjedde i trafikken og hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde.
Det var veldig fint å kunne kjøre med deg fordi det var en rolig og tålmodig atmosfære, og det føltes helt trygt å prøve og feile.
Takk Svein:)

- Monique Edvardsen

Stor takk til SG trafikkskole for god opplæring og hyggelige kjøretimer!
Jeg opplevde å bli møtt av ansatte som engasjerte seg og strakk seg langt for å tilpasse opplæringen etter det som passet meg. Spesielt takk til Andreas for at kjøretimene ble en god opplevelse. Han viste engasjement, tålmodighet og evne til å skape trygghet i læringssituasjonen.
Jeg sitter igjen med førerkort, en positiv opplevelse, god kunnskap og gode rutiner jeg nå kan bygge/øve videre på.

Takk for meg og takk for hjelpen! Lykke til videre!

Hilsen Julie

- Julie Frøyshov

Hei mitt navn er Manuel Kristian jeg er 32 år gammel. Jeg vil gjerne takk Svein Grønsleth for en meget god opplærering, han er profesjonell og jeg føler at jeg har blitt følgt godt opp under hele læreperioden. Jeg vil også takk Eli for tilpassing av kjøretimer og det administrative. Kjøreskole kan jeg anbefale på det sterkeste! Jeg tok førerkortet den 19 Desember! :)

Med vennlig hilsen

Manuel Kristian Cernadas Fullu

- Manuel Kristian Cernadas Fullu

Jeg er veldig fornøyd med valg av SG Trafikkskole. Eli, Thomas, Andreas og Svein er flinke, engasjerte og profesjonelle i sin jobb.

Hele veien, fra start til slutt, har jeg hatt super oppfølging og dere har levert mer enn forventet.

Stor takk til Svein som har gitt meg mange utfordrende og lærerike kjøretimer. Svein er svært tålmodig og han har en unik evne til å være over snittet rolig og behersket uansett hvilken kjøresituasjon man havner i. Kjøretimene var også både hyggelige og morsomme.

Jeg heier på SG Trafikkskole. Anbefales!

- Irene

hei jeg vil takke SG trafikkskole for en veldig god opplæring om sikker kjøring og om å lære det å være i forkant mestrer du dette går det nok veldig bra. jeg har fått ganske mye innblikk i det ansvaret det er i å føre en bil. tusen takk for gode kjøretimer. anbefaler SG trafikkskole på det sterkeste. BEGYNN IDAG. mvh Andreas Holtedahl :)

- Andreas Holtedahl

JEG HAR FÅTT FØRERKORT!!! ALDER 64 ÅR!!...

Det ble mange timer og mange penger, men jeg klarte det på første fosøk!

At jeg ikke har gjort dette før!

SG Trafikkskole kan anbefales på det varmeste.

Svein, alltid rolig og tålmodig. Eli, alltid blid og hjelpsom.

Jeg kjørte opp med automatgir, og det er kjekt. Da kan jeg ha begge hendene på rattet og to ting mindre å tenke på.

Aldri forsent å prøve!

Takk for meg. Hilsen Elsa

- Elsa

Endelig har jeg fått lappen! Tok litt lengre tid enn det jeg hadde tenkt, men det gikk til slutt. :)

Jeg vil takke Thomas for morsomme og lærerike kjøretimer. Takket være han fikk jeg lappen på første forsøk! Takk også til Eli som organiserte alt, og takk til Andreas som sto for teoritimene.

Hilsen Sebastian

- Sebastian

Hei.. Jeg vill takke dere for en god opplæring, dere har gitt meg. En ekstra takk til Svein som var min sjafør lærer :) Jeg fikk lappen i går, det var moro også på første forsøk. Jeg må si jeg kommer til savne dere etter ca 6 mnd opplæring. Dere er en munter gjeng, med godt humør og masse humor :) Jeg er kjempe fornøyd.. Jeg har vært ute å kjørt, det går kjempe greit.. Jeg takker dere igjen for alt dere har lært meg og Eli som har ordnet timer til meg :)

- Iren

YES! Idag kom dagen jeg har ventet på i 10 år. Etter mye om og men bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk på lappen. Og her sitter jeg 4 mnd etter første møte med dere med godkjent førerprøve. På første forsøk!!!

Jeg vil rette en stor takk til dere alle. Svein og Thomas for førstehjelp og mørkedemo. Eli som legger alt til rette for en og ordner ting, før man selv rekker å be om det. Men spesielt til deg Andreas for fantastisk oppfølging og hyggelige kjøreturer. Du kan virkelig det du driver med. Jeg er heldig som har hatt deg som kjørelærer!

Vi sees i kolbotnkrysset fremover, men det blir i hver vår bil :)

Hilsen Glen, 27 år :)

- Glen Emil Eriksen

Hei!

Jeg vil takke SG for en kjempe god opplæring! Har nå hatt lappen noen uker, og synes det er helt herlig!

Vil særlig takke Andreas for alle de hyggelige kjøretimene sammen. Du er en strålende kjørelærer og veldig godt selskap å være på veien med :) Vil også takke Eli på kontoret for all hjelp.

Mange hilsner fra Inger

- Inger Nilsbakken

jeg er snart ferdig med trafikkopplæringa - og det har vært veldig morsomt å møte en så hyggelig person som de på SG trafikkskole :)!

:)

stå på videre :)!

- Einar Foyn

Hei;

JIPPPPPPPY Nå har jeg fått lappen , takket være SG trafikkskolen. Takker særlig Thomas for de lærikt timene , oppfølging, veiledning, rådgivning . Det var hans hjelp som førte til at jeg fikk lappen på første forsøk.Jeg vil også takke Eli som har ordnet alt.......:)

TAKK SG TRAFIKKSKOLE :)

MANGE HILSNER TOPAL

- Topal

Nå har jeg fått lappen takket være denne fantastiske kjørerskolen :) Takk for en bra opplæring :) Vil også takke Thomas for en hyggelig tid med masse kule kjøretimer :D

- Thomas Holm

I dag fått jeg endelig lappen. ;)

Akkurat nå har jeg ikke noen ordet som beskrive hvordan jeg hadde vart samme med lærerene i SG-trafikkskole, de er jo kjempe snille og lærlig spesielt Svein. jeg har aldri opplevd sånn opplæring i hele livet mitt og jeg er solt av dere. jeg takker dere for den Diamond opplæring. jeg ønsker dere lykke til videre. ;):)

- Filmon

Hei hei!
Tusen takk for en skikkelig god opplæring som førte til at jeg besto med glans.
Har hatt det kjempe artig dette halve året med Svein, Andreas og Thomas på veien :)
Har anbefalt dere til alle jeg kjenner og håper dere holder på i mange år til :)
Mange mange tusen takk til Eli også som ordner ALT! :) :)

Christian E.

- Christian G. Ekelund

I dag fikk jeg endelig lappen! ;D

Været var ikke helt hva jeg hadde ønsket, snøvær. Heldigvis hadde det ikke begynt å legge seg på veien når jeg hadde oppkjøring, men turen hjem igjen var på hvit vei. Da var det greit å få sitte i passasjersetet.
Mot kvelden var været heldigvis noe helt annet, som minnet mye mer om mai-måned, så da ble det en liten tur alene.
Merkelig følelse, men alikevel så naturlig. Tror ikke det helt har gått opp for enda at jeg faktisk har førerkort.

Jeg har en venninne som har kjørt med SG Trafikkskole - Thomas, og hun var veldig fornøyd. Hun bestod og oppkjøring på første forsøk. Har og en kollega som hadde Svein som kjørelærer for en del år siden. Noe av det første hun sa da hun hørte at jeg også hadde Svein som kjørelærer var: "Å, da står du!"

Jeg har hatt en veldig fin opplevelse av å være elev ved SG Trafikkskole. Tett og god oppfølging. Stadig tilbakemeldinger om hva jeg er god på og hva jeg må jobbe mer med. Det med at eleven skal føle at han/hun har fått noe ut av hver kjøretime er en fin innstilling. - Og jeg føler at jeg har hatt kjøretimer med fokus på å lære meg mest mulig. Jeg er jo veldig vitebegjærlig som person. :)

Så en stor takk til Svein, Eli og Thomas.

Hilsen Yvonne.

- Yvonne O. A. Schønemann

Hei.
Tusen takk for en bra opplæring og god oppfølging på veien til førerkortet. Jeg kan fortsatt ikke tro det, at jeg kjører hverdag nå uten L-en på bilen eller uten en kjørerlærer ved siden av. Har til og med mitt eget førerkort:-)
Takket være en god kjørerlærer, har jeg klart å nå dette selv med lastebil skrekk, fartskrekk og motorstopp skrekk :-)
Hver gang jeg setter meg i bilen, tenker jeg på "fokusere" og "bytte fokus", og troen på meg selv. Takk Svein!
Takk til Eli også, som har vært så hyggelig og hjelpsom får å få til timer for meg, selv i hektiske tider.
Jeg kjenner ikke Thomas så mye, har testkjørt og hatt glatt kjøring med ham. Men takker for de hyggelige turene sammen. Han er litt av en lærer med humor også, hver gang jeg rygger bilen ut av parkeringsplassen nå så tenker jeg fortsatt på Thomas;-D

Jeg har kjørt med en annen trafikk skole før SG-Trafikk skole, men skal si at SG-Trafikk skole er med kvalitet og til å anbefalle alle som ønsker en bra trafikk skole.

Mange hilsner fra Celina

- Celina N. Pham

IIIIIHAAAAAA.......JEG BESTO FØRERPRØVEN IDAG :-)))))))))) Er helt satt ut, håpet jo at jeg skulle greie det, men man vet aldri, så jeg ble jublende glad når sensor sa jeg hadde bestått :-P Til DERE som skal ta lappen, som vurderer hvilken trafikkskole dere skal starte hos. FOR DERES EGEN DEL, SÅ BURDE DERE STARTE PÅ SG TRAFIKKSKOLE ! Jeg hadde Svein som kjørelærer og kan bare ta av meg hatten for han, han er sååååå rolig, forklarer sååååå godt, er nøøye og får deg til å slappe så godt av når du kjører, at en ikke er noe nærvøs. Fokus.....er et viktig ord under kjøring, og det skal JEG ta godt med meg videre. Tusen takk til deg Svein, du var min reddende engel til å få lappen i en alder av 50 (stolt :-P ), er så glad for at du har lært meg så mye ang. sikkerthet og ha fokus ! Så må jeg får nevne ELI.....hun er det skjønneste menneske du kan tenke deg, som sitter bak skranken og tar imot oss, når vi kommer inn i lokalet. Blid som sola, fikser og ordner timer, sender sms ang. timer en har og oppmuntrende ord i forbindelse m/forskjellige ting vi går igjennom etterhvert. Hun har orden i betalinger, antall timer en har hatt og skriver gjerne kopier hvis du skulle trenge det. En føler seg veldig ivaretatt hos de. Thomas som er den andre kjørelæreren, fikk jeg ikke kjørt så mye med, men han var en alletiders fyr, som også var veldig lett å kommunisere med og som var BLID og HYGGELIG:-) Har bestemt meg for å ta imot rådet ditt Svein....kjøre en tur alene i 15-20 min. Skal se om jeg greier å vente til i kveld :-) (SÅ VARMT NÅ ) Igjen tusen tusen takk for all hjelp og støtte. Kommer ikke til å glemme dere. Og dere vil bli anbefalt videre til alle jeg hører om som skal ta lappen !!! HA EN RIKTIG GOD SOMMER ALLE SAMMEN, SVEIN, ELI OG THOMAS :-))))))) KLEM fra en glad 50 ÅRING (nå ÅPNER en NY verden seg :-P ).

- Torill Uttakleiv

Hei!
Fikk førerkortet nå, for ikke så lenge siden, og skylder en stor takk til SG-trafikkskole for all hjelpen! Vil spesielt takke min kjørelærer Thomas, en utrolig flink kjørelærer som også er en utrolig hyggelig kar å være på kjøretur med:) Vil også takke Svein, som var med meg på oppkjøring, og Eli på kontoret for at hun la alt så godt til rette for meg.
Anbefaler SG på det sterkeste!
Masse hilsner fra meg:)

- Merethe

Takk til alle på SG-Trafikkskole!

Nå er endelig lappen i boks takket være en strålende oppfølging fra både min kjørelærer Svein og Eli.


Min første kjøretur alene var ikke noe å være redd for siden Svein har fått meg til å føle meg så sikker bak rattet!

Tenker du på å ta lappen, ikke nøl med å velge SG!

- Francis

Takk for meg!

Har vært en utrolig bra opplevelse å ta lappen hos dere; Svein har veiledet og undervist på en måte som er lett å ta til seg, Eli har annstrengt seg for å få lagt timene så det passer og Thomas vekket meg på mange måter etter den testkjøringa.

Har ingen verdens ting å utsette på dette, og er veldig sikker på at alle andre som tar timer hos SG trafikkskole, vil få en trygg og god opplæring, dette er mennesker som hjelper deg til å ta lappen

Hilsen Espen
P.S. Nå er dere kvitt meg ;)
P.P.S. Og det er igrunnen nesten litt trist :(

- Espen

Hei alle på SG-Trafikkskole!

Da var lappen i boks!:p

Jeg vil takke så mye for en fantastisk opplæring og god service gjennom hele opplæringsperioden. Jeg vil spesielt takke min kjørelærer Svein, men så klart takke Eli for eksepsjonell god kundebehandling. Så klart vil jeg også takke Thomas for de timene vi hadde sammen. Jeg kan trygt anbefale Sg Trafikkskole til andre personer som skal starte på sin vei mot førerkortet. Skolen har en meget god oppfølging hos sine elever og er meget dyktige.
Vil du ha en trygg vei til lappen, så velg SG Trafikkskole.

Det var utrolig deilig å kunne sitte i en bil og kjøre alene!

Takk igjen!

- Marius Hodt

Hei Svein og Eli!
Da har det gått to mnd siden jeg fikk førerkortet, og jeg tror at det enda ikke har gått opp for meg at jeg faktisk har førerkort, alt gikk jo så utrolig fort! Jeg vil takke dere for utrolig bra opplæring! Eli er alltid så blid og hyggelig, og Svein er utrolig flink til å følge opp hver enkelt elev,tusen takk for alt du har lært meg! Dette hadde ikke gått så bra om jeg ikke hadde hatt en så flink lærer! Jeg anbefaler dere til alle som skal ta lappen!

Hilsen Marija

- Marija Ilic

Hei på dere..

Ja, da sitter jeg her da.... Med bestått førerprøve ;O)
Det er sååå utrolig rart å endelig ha den... kan nesten ikke skjønne det..
Og jeg med min uflaks fikk da selvfølgelig sensoren alle kaller "Strykehjernet", men en ting skal alle vite... Hun stryker ikke folk hvis hun får en god helhetsvurdering av kjøringen... Hun er bare et godt menneske hun som alle oss andre..
Jeg må takke Svein for den utrolig gode opplæringen. Jeg har opplevd så mye som jeg vil ta med meg videre i rollen som bilfører.En flink kjørelærer som jeg vil anbefalle videre.. Hadde det ikke vært for hans fantastiske måte å lære på ville jeg ikke sittet her med den sinnsyke følelsen som jeg ennå ikke har forstått noe av... ;O)
Også Eli da, takk for alt.. Kommer til å savne meldingene som alltid kommer tikkende inn dagen før en kjøretime..
Hilser også til Thomas..

Jeg ønsker dere en riktig god sommer, kanskje vi sees utpå veien :O)
Sommerklem fra Lene Christin

- Lene Christin Kristiansen

Hei Eli og Svein!

Jeg vil takke for et lærerikt, morsomt, spennende og ikke minst trygt sammarbeid på veien til sertfikatet! Jeg kan med hånden på hjerte anbefalle deres kjøreskole på det varmeste videre til andre!

Lykke til videre! :)

Mvh: André

- André Sunde Didriksen

Hei Svein og Eli!

Først og fremst vil jeg takke dere begge for meget god oppfølging! Jeg kommer til å anbefalle dere for kommende bilførere i håp om å skape et tryggere trafikkmiljø! Jeg tviler nemlig sterkt på at det er noen bedre kjøreskole som er bedre enn deres! Jeg følte meg veldig trygg på å bestå oppkjøringen etter alt jeg lærte!

Jeg håper dere begge har det bra og fortsetter å drive SG trafikkskole slik dere har gjort hittil!
Lykke til med alt :)
Mvh Philip

- Philip Berntsen

HEI Svein!

Tusen, tusen takk for hjelpen på vei til lappen ;) I dag ble den i boks, takke være deg! Skal ta vare på alle råd og tips. Første turen alene var utrolig deilig!! :D å bli 18 føltes ikke så voksent, men da jeg kjørte min første tur følte jeg det. :)

Takk!

- Wenche Christoffersen

Hei Svein og Eli!

Ville bar si tusen takk til dere begge for oppfølgingen jeg har fått på SG trafikkskole! Den har vært super=) var ute å kjørte alene i går for første gang, 15 min som du sa Svein, og det føltes kjempe deilig=)
Igjen, tusen takk!

Kristine

- Kristine Kristiansen

Hei hei!
Jeg stod på første forsøk 2 aug.... som du sikkert skjønte siden du ikke har sett mer til meg :D
Takk for alt du lærte meg og at det alltid var morsomt(humør gjør at man ikke blir så annspent og man lærer lettere), til og med da jeg hadde "botoxleppe" :P
Hakke vært kengeru-bensin på bilen heller den siste tiden :D
Takk til deg også Eli for hjelpen, jeg fikk lappen før jeg dro :D
Med vennlig hilsen Katrine

- Katrine Solberg

Hei Svein!! Et par år siden jeg rabla ned noen vel-valgte ord i gjesteboka her!! Tenkte jeg skulle informere deg at det blir politihøgskolen til høsten!! Dette betyr jo selvfølgelig at jeg skal på utrykkningskjøring!!:)

God sommer, og lykke til videre!!!

Olav

- Olav Chan

Hei!

Det er utrolig deilig å endelig være ferdig, og når jeg kjører rundt, så tenker jeg på alt jeg har lært, og alt jeg må huske på, og ikke minst så tenker jeg på Fritjof Nansen - det er veldig lurt! Tusen tusen takk til alle dere i SG, ikke minst Eli og Svein, for all hjelpen som jeg har fått! Maha er også en fantastisk solstråle!

God sommer!

Hilsen Hanna

- Hanna Geitz

YO!
Fikk endelig lappen idag, og den store takken skal gå til dere i SG, ikke minst Maha! hadde ikke klart det uten dere! stor takk til Eli og Svein også!

Mvh
Stian

- Stian Lauritzen

Endelig fikk jeg lappen!
Hei Maha. vil takke for alt du har lært meg.
Det har vært veldig lærerikt.Du er utrolig flink,tålmodig og en dyktig kjørelærer.Tusen takk for en god opplæring,hadde ikke greid uten deg det må jeg si.

Tusen takk til Svein og Eli også.

- Pama

Takk for god og seriøs kjøreopplæring. Skal anbefale SG til andre. Hadde ikke fått lappen idag foruten dere! Nå er det bare å holde på de gode vanene...

Mvh
Martin

- Martin Austin Stormoen

ENDELIG!!
Tusen takk SG trafikkskole fordi dere er så seriøse, imøtekommende og trygge å ta sertifikatet hos. Takk til Svein for lærerik og pedagogisk tavleundervining, tusen takk til Eli som alltid har forklart nøye det jeg skulle igjennom og som alltid har funnet tid til øvelseskjøring selv om det har vært fullt og jeg har skullet på jobb (for et pusslespill...)

Og sist, men ikke minst TUSEN TAKK til deg Maha for alt du har lært meg! Du er virkelig en rolig, trygg, forståelsesfull og dyktig lærer. Takk for alle skravletimene vi har hatt, alt tull og tøys og mye latter. Jeg har alltid gledet meg til kjøretimene med deg, fordi du er en utrolig hyggelig dame som latteren sitter løst hos.

Må jo også takke deg Maha fordi du har holdt ut med all banningen, frustrasjonen og alle de dumme unnskyldningene på feilene jeg har gjort.

Da har jeg hatt lappen i vel en time, føles helt fantastisk:-)

- Sofie Brune

Hei!

Jeg vil bare si tusen takk for all hjelp og all forståelse!

MVH
Miriam Sandstad

- Miriam Sandestad

HEI!
Bestod førerprøven i går:)
Takker Svein for en utrolig god kjørelærer med en god opplæring,Eli or en meget god service og Maha or de kjøretimene jeg har hatt med deg.

Vil anbefale at man tar noen timer med den andre kjørelæreren enn den man får pga de har hver sin måte å lære bort på.Og til den dagen du skal ha oppkjøring,så er man ikke så super nervøs for å ha sensoren ved siden av seg.Det hjalp meg veldig mye!

Eli har vedig god orden på sakene sine.Vil man ha en kontoutskrift så får man det og da har man orden selv også over hva man har gjort og hva man har brukt av penger.Et system som funker veldig godt.Stå på,Eli!:)

Må bare komme med en tanke/historie jeg hadde under oppkjøringen.
Etter 20min klarte jeg å få motorstopp i en motbakke,ble litt stressa med å få den igang,men klarte det til slutt:)Sensoren så på klokka under hele turen,trodde først da at jeg hadde strøket,at han da ville bare få timen overstått. så ligger/sitter sensoren veldig avslappet,tenkte etter en stund at han må jo øle seg veldig trygg med å sitte på med meg.Da ble jeg veldig rolig selv etter den tanken.Da vi kom tilbake til vegvesnet,snakket vi litt & der var han borte gitt.Han var sikkert så pissatreng under hele turen:)
Måtte bare skrive om dette for det er helt utrolighva vi alle har av tanker i hodet under oppkjøringen.

Takker for en meget god kjøreskole med blide&hyggelige lærere+sekretær.
Kan anbefale dere alle å bruke SG TRAFIKKSKOLE.

Hilsen cecile

- cecilie

Hei, vil bare takke Svein, Eli og Maha for lappen! Uten dere kunne jeg ikke ha klart det!!! Takker Svein for den gode oppfølgningen og forståelse han hadde for meg! Du er den beste! Og det mener jeg! ;) ;) Skal anbefale SG for alle de som skal ta lappen!

TUSEN HJERTLIG TAKK :)

- Azza

Hehe, ja.. fikk beskjed av Maha om å skrive noen ord her, tok lappen idag.. første forsøk :D. Slår julaften ja;)

Syntes det var ganske bra opplæring på Sg, dem husker faktisk navnet ditt, og involverer seg veldig i hvordan det går med kjøringa, både privat og med dem. Til dem som har oppkjøring snart; bestill en dobbelttime med kjøring i Drøbak, det er billigere enn 2 oppkjøringer!

Takk til Svein, Maha og Eli for lappen!!!

- Henrik Aasen

Tusen takk til Maha for å ha hvert en kjempe dykti kjøre lærer og fikk skaffet meg lappen leeenge før jeg egentlig skulle få den :) Tusen takk til Svein og Eli også.....God Jul

- Marius

JA, hei og hå... fikk beskjed om å skrive her, så var jo nesten nødt til det! Lappen i dag gitt!! YES!!! diggeste i verden... bedre enn alle julaftnene jeg noen gang har opplved, TILSAMMEN!!! så, ja, det sier sitt.... må nesten takke Maha for en god opplæring! hadde ikke greid det uten deg!;) så tusen takk... og svein, du er en knakanes kar! hadde jo deg på forbikjøringa og mørkedemonstrasjonen, så er jo nesten pent nødt til å takke deg og! dere får stå på videre, og lære folk å kjøre, så snakkes vi sikkert en gang! have fun! hilsen moi!

- André Rise

I dag ble lappen endelig sikret! Dette skal SG trafikkskole og ikke minst Svein mye av æren for! Meget grundig og god opplæring! Hjalp meg bestå med glans! Takk for fine turer, Svein!

SG er skolen - ingen over - ingen ved siden!

Bendik

- Bendik Lund

Vel, jeg må inrømme at jeg har vært litt lat. Både for å få lappen, og for å skrive i gjesteboka!! Nå kan jeg endelig kjøre alene og gleder meg skikkelig kjøring i første snø!
Tusen takk til en kjempe flott trafikkskole, Maha og svein, og selvfølgelig alltid hyggelig Eli.

- Maryam D

Bestod førerprøven i går med glans takket være alle dere i SG Trafikkskole. Veldig god oppfølging og hjelp hele veien. En spesielt stor takk går til Maha som har vært en fantastisk kjørelærer.

- Espen Hauge

Hei!
Har akkurat fått lappen der kjøreopplæringen med Maha og Svein skal tildeles en stor del av æren for det. Vil takke for god støtte og profesjonalitet, noe som har hjulpet meg stort på veien til lappen på kort tid. Anbefaler derfor kjøreskolen på det sterkeste!!
Truls W.

- truls winje

Joda joda, jeg som de fleste andre her klarte da endelig å ta lappen! Og til og med på bursdagen!!!! Det ble en dag i himmelen, tro meg! :D:D:D
Kjøreskolen pirket endel, men det lønnte seg! Slapp derfor å måtte kjøre opp flere ganger...;) Kjempe kjøreskole, så ingen vits å nøle, bare velg SG-trafikkskole!

Ps til dere som/skal øvelseskjøre; Få ledsageren din til å kontinuelig spørre hva slags fartsgrense det er, forkjørsvei??? osv. Da venner man seg til å oppfatte skiltene, belive me BIG help!

Kjør pent, det er fler enn bare deg der ute;-)

- Eivind Bøe

Hei! Endelig fikk jeg lappen!! Ikke at jeg har noen bil ellerno, men det var en utrolig god følelse! Takk for all god hjelp og veiledning fra dere. Hvis jeg skulle tatt lappen en gang til, ville jeg helt klart valgt SG uten tvil. Svein, du er en super lærer! Håper du får til den fancy bildemixen på nettsiden som du snakket om;) Super side dette! Sees på mørkekjøringen:)
STÅ PÅ! Daniel

- Daniel Mood Haugom

Heiiiiiiiiiii :O)
Jeg vil takke SG.Trafikkskole for at de har hjulpet meg med å få lappen...jeg fikk den til slutt men jeg har aldri i mitt liv vært så nervøs som igår-oppkjøringen.så mange sommerfugler i magen, men min gode kjørelærer roet meg ned...takker Svein masse for å ha lært meg å kjøre bil...nå skal jeg kjøre til jobben..jippi..tusen hjertelig takk for alt Svein. DU er verdens beste kjørelærer. PS. jeg hører faktisk deg snakke til meg når jeg kjører så det er kjempe bra.
takk nok engang.
klem fra Behrokh
PS::Cathrine vi klarte det! :O)

- Behrokh Zandpour

helt helt helt ubeskrivelig! JEG har fått lappen =)
fra å være "livredd" for å kjøre, (har gått på kjøreskole før, og det fungerte dårlig) til å bli trygg og sikker (så sikker man kan bli etter en halv dag med lappen)
uansett, det er en fantastisk følelse, og jeg har hatt mine første 20 mil uten svein,og det var ikke så farlig som jeg hadde trodd =)

tusen tusen takk til en kjempe flott trafikkskole, og en bunn solid opplæring.

mange roser til alle på sg.

- cathrine

Tok lappen i dag! Og det er bare å takke SG-trafikkskole for det! Som alle andre sier: utrolig flinke kjørelærere! Har hatt 3 ulike lærere fra starten av, men ser på det som noe positivt. Svein, du hadde min første - og utrolig nok - min aller siste kjøretime; takk for alt! Og Maha, tusen takk for alt! Vi har hatt mange fine kjøretimer sammen - ikke minst den til Elverum med Kenneth! hehe :-). Eli, tusen takk for kjempe god kundeservice! Jeg skal ikke akkurat klage på den jobben du har gjort!...

Til alle elever: kjør med SG-trafikkskole og bli en ypperlig sjåfør! Kjør forsiktig ;-)

Mvh
Truls Hoel

- Truls Hoel

Tok lappen idag kl 1230, dagen etter bursdagen min. og jeg har alt og takke Svein for det! Makan til bra kjørelærer skal du lete lenge etter! Har ikke hatt så mye kontakt med Endre, men har hatt Maha et par ganger og jeg må si dere har gjort SG bedre ved å ansette henne. En ålreit dame.!

Sist men ikke minst må jeg takke Eli for den hjelpen jeg har fått, hyggeligere person skal du lete lenge etter!

Men nå må jeg stikke, tror jeg skal kjøre meg en tur! =)

Mvh
Kenneth Skjefstad

- Kenneth Skjefstad

Hei. Nettopp stått på førerprøven, og det har jeg å takke Svein for. Tusen takk, og anbefaler Sg trafikkskole på det høyeste. Ekstremt gode lærere som lærer bort på en veldig fin måte. Har hatt både Endre og Svein og de har gitt meg en god forståelse på bil og bilkjøring.. så tusen takk =)

Mvh Andreas Nore

- Andreas Nore

Medlem av:

TF

Kontakt oss:  • Org.nr: 984.939.701
  • Kontonr: 1644.05.24757

Snarveier